|
|
Lån  


 
Annonce:


Før du køber bil
Her er en række gode råd hvis du overvejer at købe bil.

1) Klarlæg dine behov
Klarlæg først det præcise behov for en bil, hvor meget plads har i brug for. En familie har brug for en bil med meget plads.

2) Kig på biltests
Kig på internettet og se hvor godt bilen har klaret sig i biltests.

3) Brugtbiltest
Du kan også overveje at få foretaget en brugtbiltest på et FDM Testcenter, inden du handler. Ved en brugtbiltest bliver alle væsentlige punkter på bilen gennemgået, og der afsluttes med en prøvekørsel.

4) Tjek og test bilen for fejl
Hvis du selv tjekker den, så sørg for at den er i en stand, som du er tilfreds med i forhold til prisen. Du er dog ikke sikret mod skjulte fejl. Det kan kun en mekaniker afsløre.

5) Hvor meget har du råd til?
Tag højde for alle udgifter i forbindelse med bilen. Lån, benzin, afgifter, forsikringer og reparationer.

6) Benzin eller diesel?
Dieselbiler er dyrere end benzinbiler, men ofte er dieselbilen mere økonomisk end sin benzindrevne fætter. Afdæk derfor dit kørselsbehov.

7) Tjek bilens papirer
Kig synsrapport og registreringsattest igennem og ring til bilbogen på 86129145 og hør, om der er restgæld i bilen.

8) Husk forsikring
Du skal have en ansvarsforsikring. Den dækker skader, du risikerer at lave på andre trafikanter og genstande. Overvej også en kaskoforsikring, der dækker skader på din bil og tyveri.

9) Forhandler eller privat?
Du har rygdækning i bl.a. købeloven, hvis du køber hos en forhandler. Det har du ikke hos en privat, hvor det dog kan være billigere. Hos private mister du f.eks. reklamationsretten på to år. Afvej derfor billig pris overfor mistede rettigheder, hvis du køber brugt bil hos en privat.

10) Klag hurtigt
Ellers risikerer du at miste reklamationsretten. Du skal klage inden rimelig tid. Det er ikke præcist defineret, men klager du inden 2 måneder, så er du på den sikre side.

Kategorier på sider:

Kampagnetilbud Bilbger Biltests Bilkb Bil ting Forsikringstilbud Fr du kber bil Rejser & Ferie Bilportaler Billeasing Test af bil fr kb Netbutikker Bilferie Bilstereo Tilbud


 Du er her: Biltest - Netannoncer Biltest -